Doftdrömmar för 2020

Inför det nya året kan det vara värt att investera i en ny parfym som sätter dina intentioner för året. Hitta härliga parfymer för vintermånaderna hos Sephora. Som en av nordens …

Favoriter i kashmir för vintermys

Nu när vintern börjar närma sig och dagarna blir mörkare och kallare finns inget bättre en att svepa sig in i en mysig, härlig, varm kashmirhalsduk. Hos PashminaWear kan du hitta …

Gasol vinnare för jordbrukssektorn

Med gasol från Primagaz får du ett renare och effektivare jordbruk. Gasol är en flexibel och effektiv energikälla som passar inom många olika områden inom jordbruket och går du över från …

Inför det nya året kan det vara värt att investera i en ny parfym som sätter dina intentioner för året. Hitta härliga parfymer för vintermånaderna hos Sephora. Som en av nordens största återförsäljare av skönhetsprodukter kan du vara säker på att kunna hitta en parfym som passar just dig. Det finns ett stort antal parfymer från stora modehus, kändisar, och skönhetsmärken.

Parfymer för kvinnor

KAYALI – VANILLA | 28

Eau de Parfum

Förtrolla din omgivning med VANILLA | 28, ett raffinerat och kultiverat mästerverk. Njut av fint balanserade orientaliska noter av mysk, ambra, patchouli och brunt socker utgör denna sublima dofts träiga bas. Du får en tidlös blandning av krämig jasmin och mustig vaniljorkidé från Madagaskar utvinner den mjuka sötman hos brasiliansk tonka.

Yves Saint Laurent – Libre

Eau de Parfum

LIBRE, den nya feminina parfymen från Yves Saint Laurent – friheten att leva livet som du vill. Denna parfym passar dig som är den starka, modiga och fria kvinnan som experimenterar med sin frihet. Du får den första blommiga lavendeldoften. Parfymen är inspirerad av haute couture med sina skarpa vinklar och en lyxig oversizedetalj. Upplev ppänningen mellan den sensuella apelsinblomman från Marocko och den franska lavendelns styrka, mixat med en feminin twist.

DOLCE&GABBANA – The One

Eau de Parfum

The One är en varm, orientaliskt blommig doft med modern sensualism. En doft med stark personlighet och kontrastfull sötma. The One som är skapad för den ultimata divan, frestar från första stund, modern och glamorös, med en klassisk air. Toppnoterna fullkomligt strålar av en solkysst citrusblandning av bergamott och mandarin. Det passionerade hjärtat avslöjar en explosion av kvinnlighet, med en frodig lilja, liljekonvalj och jasmin, vilka tillsammans skapar en distinkt och djärv signatur. En oväntad doft av plommon glöder i basen som avslutningsvis lockar med vetiver, vanilj, kvardröjande söt mysk och amber noter.

Parfymer för män

Versace – Eros

Eau de Toilette

Versace Eros Pour Homme, kärlek, passion, skönhet och åtrå, är nyckelorden. Versace Eros Pour Homme är en doft för en stark, passionerad man. En unik aura av sensualitet och virilitet. En kärlekshymn från den triumferande och praktfulle Guden EROS. Beroendeframkallande sensuella noter av tonkaböna, amber, geranium och vanilj. Livlig kraftfullhet symboliserad av bland annat det ädla träslaget ceder, följt av vetiver och ekmossa.

Guerlain – L’Homme Idéal

Eau de Toilette

Den perfekta mannen må vara en myt, men hans doft är verklighet. Guerlain har avkodat mannens ambitioner och ideal och tappat dem på flaska: L’Homme Idéal Eau de Toilette. Vad innehåller då den idealiska doften? Intelligens i form av citrus, skönheten i ett amarettoackord och styrkan i en träig lädernot. Tre adjektiv i tre ackord för en fräsch, träig väldoft som hjälper dig att utveckla din fulla potential. Maskulin, lyxig och distingerad. 

Paco Rabanne – One million

Eau de Toilette

1 Million av Paco Rabanne är frisk och sensuell med en kryddig läderdoft. Det är en balanserad, harmonisk och enkel doft men som är väldigt lätt att känna igen. Doften får sin friskhet från blodmandarin och pepparmint, intensitet från ros och kanel samt en originell bas med läder och amber. “Oavsett civilisation eller religion, guld har aldrig misslyckats att tilltala en människa”. 1 million förkroppsligar den absoluta fantasin: drömmen om framgång och lycka. Flaskan är skapad i formen av en guldtacka som representerar makt, rikedom och lyx.